Британський автовиробник McLaren в кінці 2016 року анонсував випуск нового тримісного гіперкара, який стане найшвидшим в модельній лінійці компанії.

Про це повідомляє Аutocar. На створення новинки інженерів надихнув культовий F1. Головний виконавчий директор компанії Майк Флевіт розповів, що модель отримала кодову назву BP23 і буде найпотужнішою за всю історію бренду.

Технічні характеристики тримають в строгому секреті і навряд чи їх розкриють до дати дебюту в 2019 році. На сьогоднішній день лише відомо, що гіперкар отримає турбований двигун V8 об'ємом чотири літри.

McLaren BP23 покладе початок абсолютно новому сегменту комфортабельних автомобілів GT, які відрізнятимуться вражаючими характеристиками. Кузов моделі повністю побудують з вуглеволокна, щоб максимально зменшити масу авто.

Двостулкові двері оснастять приводом, щоб дозволить водієві і пасажирам легко потрапити в салон автомобіля. Планується, що з конвеєра зійде обмежена кількість спортивних автомобілів. Тираж обмежать 106 екземплярами.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, відомий виробник гіперкарів Bugatti вирішив зайнятися будівництвом яхт. Основою для проекту стала модель Chiron.