У Мюнхені німецькі поліцейські помилково затримали громадянина в камуфляжній формі. Як виявилось згодом, мужчина їхав грати в пейтбол.

Недовіру у міщан він викликав тому, що був одягнений в камуфляжний костюм, з кобурою для пістолета та чималим кейсом для зброї.

Пасажири рейсового автобуса з переполоху звернулись до правоохоронців та розповіли про чоловіка, одягненого в камуфляжний костюм. До зловісного автобуса відразу ж прибуло понад 100 місцевих поліцейських.

Читайте також:Поліція Німеччини затримала продавця зброї для паризьких терористів

З автобуса було евакуйовано всіх пасажирів, а підозрюваного затримав відділ швидкого реагування.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

З'ясувалось, що у своєму кейсі чоловік перевозив гвинтівки для пейнтболу, котрі стилізував під справжні автомати. Бідолаха їхав на турнір з пейнтболу.

Зазначимо, що на початку листопада силами поліції Мюнхена було здійснено повну евакуацію на центральному залізничному вокзалі через загадкову валізу, залишену на одній із станцій метро.