Вільяма Франкліна-Міллера, 12-річного школяра з Мельбурна користувачі Instagram і Twitter визнали найкрасивішим хлопчиком в світі .

Почалось все з того, що його фотографією поділилася школярка з Японії і її знімок в Twitter-акаунті отримав тисячі репостів. Після цього Франкліна-Міллера засипали запитами на додавання в друзі.

"Я отримував близько ста нових передплатників кожні три секунди", - цитує слова хлопчика Daily Mail.

Школяр розповів, що спочатку він і його мати подумали, що акаунти зламали, але потім зрозуміли, що сталося, з коментарів людей до фотографій. "Ти реально знаменитий в Японії і Китаї", - написали Вільяму фоловери. Вони робили компліменти його зовнішності і запрошували приїхати в їхні рідні країни.

Число передплатників "найкрасивішого хлопчика" в Instagram досягло 152 тисяч, причому, за словами Франкліна-Міллера, число фоловерів зросла в сотні разів за дві доби з моменту публікації його фото японкою.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Така популярність вельми порадувала хлопчика і його маму. Адже Вільям з восьми років працює моделлю і робить перші кроки в акторській кар'єрі. Зокрема, він знявся для різдвяної реклами універмагу Harrod's і в австралійському телесеріалі "Джек Айріш".

Ставши відомим в інтернеті, школяр з'явився в ефірі трьох азіатських телешоу і став давати численні інтерв'ю.