Таблоїди, наситившись скандалом з розлученням Анджеліни Джолі і Бреда Пітта, вирішили не чекати наступної "гарячої новини", а сфабрикувати її самотужки. Схоже, це їм вдалось - сфабриковану новину про камінг-аут Роберта Паттінсона вже другий день обговорюють світові ЗМІ.

Вперше інформація про те, що зірка "Сутінків" Роберт Паттінсон зробив камінг-аут, з'явилася на індійському сайті Now88News, який опублікував інтерв'ю з актором, в якому той зізнається у своїй гомосексуальності і розповідає про роман з манекенником Бредом Оуенсом:

"Я по вуха закоханий в цього хлопця. Спершу я був збитий з пантелику через свої емоції і почуття, я не хотів втрачати жіночу половину своїх шанувальників. Але після довгих роздумів я вирішив, що пора зробити камінг-аут і оголосити публіці, що я гей".

Таку "ексклюзивну новина" підхопили десятки таблоїдів, не зважаючи на те, що "гарячі" подробиці абсолютно не відповідають дійсності. Справа в тому, що Now88News - сайт, який спеціалізується на публікації відверто фейковий новин – це навіть прописано в інформації про видання. Так, раніше це ж видання повідомляло про смерть Джейдена Сміта, сина Уілла і Джаді Пінкетт-Сміт.