Стиль Casual стає більш популярним останнім часом. Його характерні риси - це повсякденність, ненавмисність, легкість, випадковість. Цей стиль багато жінок і чоловіків стали застосовувати в повсякденному житті, так як він диктує простоту, смак стилю, багатошаровість, невимушеність силуетів. Головними рисами цього стилю є комбінування класичного стилю з неформальним.

Історія походження даного стилю зародилася ще в 70-х роках, у Великобританії. Раніше цей стиль використовували футбольні вболівальники, учасники яких-небудь фанатських рухів. Зараз цей стиль досить часто можна побачити у людей, які працюють в офісі при прогулянках.

Читайте також: Ліга чемпіонів: Розклад і результати матчів

Існує різновид даного стилю за певним застосування, для бізнес професій, елегантна повсякденність, вуличного стилю і для відвідування спортивних заходів.

Бізнес-Casual - поєднання ділової класики і демократичності. В образі можуть бути використані різноманітні тканини: трикотаж, вільні комбінації плюс смілива колірна гамма. Діловий Casual допускає розстебнуту зверху сорочку, відсутність краватки. У цьому стилі допускаються пуловери, джемпери і светри, вдягнуті під піджак.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Вуличний- Casual - поєднання більш яскравих речей, які диктують індивідуальність смаку. В цьому випадку підібрати правильний наряд допоможе ваша фантазія. Вуличний стиль характерний свободою, поєднанням яскравих кольорів і іноді не зовсім підходять між собою речей. Доповненням до даного виду можуть бути яскраві і стильні аксесуари.

Якщо ви любитель стилю Casual і регулярно відвідуєте спортивні заходи, створити даний образ вам допоможуть спортивні речі з гардеробу. Характерними рисами є у використанні образу: футболки, светри вільного крою, майки. Речі можуть бути трохи потерті і на вигляд трохи недбалі. Так само, даний образ добре підійде для зустрічі з друзями або поїздки за місто.

Створюючи образ в даному напрямку стилю, подумайте для якої мети ви збираєтеся вийти в люди. Якщо це ділова зустріч або повсякденна робота, то додавайте більше класичних речей плюс ненав'язливі аксесуари. Якщо ви збираєтеся на прогулянку або вечерю з друзями тут допускається ваша фантазія. Головне в цьому образі це те, що він вільний і невимушений.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що 80-річна безпритульна з Вільнюса стала місцевою знаменитістю й справжньою іконою стилю.