Цього року Росія обрала співачку Юлію Самойлову для участі в міжнародному музичному конкурсі "Євробачення-2017", однак її можуть просто не пустити на територію України завдяки гучним заявам і виступам на анексованому півострові.

Про це в своєму Twitter написав представник Міністерства закордонних справ Росії, прикріпивши до повідомлення скріншоти зі сторінки Самойлової у Facebook. Судячи по одному із записів, у 2015 році дівчина виступала в Криму на фестивалі. "Юлія Самойлова виступить на Євробаченні по скайпу, з Криму: в Україну її все одно тепер не пустять", - пише МЗС.

І якби справа була тільки у виступах. У 2014 році повідомлення співачки в соціальних мережах спровокували шквал емоцій і коментарів, бо за версією Самойлової, Євросоюз використовує Україну як ворожий кордон із Росією, і якщо та не відвоює "молодшого брата", то наступною в криваві лапи ЄС потрапить вона сама.

Нагадаємо, інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що Україну на Євробаченні-2017 представлятиме рок-гурт O.Torvald.