Роман Дженніфер Лопес і бейсболіста Алекса Родрігеса тільки набирає обертів, але папараці вже активно стежать за закоханими та коментують кожен їхній рух.

Вчора зірка телеекранів опублікувала в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій позувала зі своїм обранцем. На "селфі" Джей Ло виглядає досить щасливою.

Як повідомляють ЗМІ, можливо, кадр актриса зробила на минулих вихідних, під час спільного відпочинку з бейсболістом на Багамах.

Крім того, за словами інсайдерів, Алекс вже познайомився з родичами співачки. Але, при цьому, Дженніфер поводиться обережно, так як знає, що за ним закріпилася репутація ловеласа.

Як відомо, зовсім недавно велелюбна Лопес розійшлася з репером Дрейком, який був молодший за знаменитість на 17 років. Напевно, артистку привертають тільки такі чоловіки, адже Родрігес теж молодший за виконавицю на шість років.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", Дженніфер Лопес зробила мокре селфі в душі.