Дві вікові групи академії донецького Шахтаря візьмуть участь у міжнародному турнірі, який буде проходити на полях Іспанії.

Як повідомляє офіційний сайт клубу, академію Шахтаря будуть представляти дві вікові групи U-16 та U-19. Спершу молодим гірникам потрібно зіграти у груповому раунді. Дві найкращі команди квартету виходять у плей-оф, де продовжать боротьбу за титул. Інші ж будуть змагатись за престиж клубу.

Команда U-16 потрапила у групу разом з американським Прайд Сокер, каталонським Паламосом та Риупример Рефо. Шахтар U-19 поміряться силами з африканським Кокумбо, британською академією Басквуд та місцевим Кальдем-де-Малевья.

Участь у Міжнародному середземноморському кубку-2017 візьмуть 284 команди з понад 40 країн. Також на турнірі будуть виступати академії таких грандів, як Барселона, Баварія, Манчестер Юнайтед, Атлетік та інші.

Змагання будуть проходити на полях Іспанії з 11-го по 16-те квітня.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як вже повідомляв портал Знай.ua, розпочався продаж квитків на матч Динамо - Шахтар.