Луганська Зоря збирається бойкотувати телеканали Футбол, адже на думку керівництва команди журналісти телеканалу не правдиво та не об’єктивно подають інформацію про клуб.

-Порадившись з президентом клубу, я заборонив нашим футболістам спілкуватись з телеканалами Футбол, адже вони не об’єктивно подають інформацію про Зорю. Вони роблять це з підтекстом, що не відповідає дійсності. Особливо це стосується Морозова, - сказав генеральний директор клубу Сергій Рафаїлов у коментарі ресурсу Футбол 24.

Окрім цього футбольний функціонер вважає телеканали Футбол не загальнонаціональними.

- Якщо це канали загальнонаціональні, які висвітлюють весь футбол України, то це одне. А якщо це канали футбольного клубу Шахтар, що ми і бачимо, коли там звучить похвала тільки на адресу Шахтаря, його тренерів, футболістів, то тоді так і треба сказати, - додав він.

Нагадаємо, що раніше київське Динамо оголосило бойкот телеканалам Футбол.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як вже повідомляв портал Знай.ua, Денисов запропонував "Динамо" бойкотувати призові за ЛЧ.