В курортному міста Алупка на Південному березі тимчасово окупованого Криму чоловіка роздавив сміттєвоз.

Про це інформує Politeka з посиланням на місцевих правоохоронців.

Водій важкої техніки, не побачивши 45-річного пішохода, наїхав на нього. Від отриманих травм постраждалий помер до приїзду медиків.

"Водій автомобіля Mercedes - сміттєвоза - при русі заднім ходом на підйом не переконався у відсутності небезпеки для руху, не вдався до допомоги сторонніх осіб, допустив наїзд на пішохода 1973 року народження, який стояв з лівого боку біля стіни будинку, по ходу руху автомобіля. В результаті ДТП пішохід смертельно травмований", - повідомляє джерело.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", у Балаклії сталась моторошна аварія. 10 квітня, ввечері лоб у лоб зіткнувся легковик з пасажирським автобусом, є загиблі та багато травмованих.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще