Сьогодні, 17 березня, робота столичного метрополітену дещо зміниться: через матч "Динамо" - "Чорноморець" обмежать вхід на станції.

Про це повідомляє прес-служба метрополітену в місті Києві.

Повідомляється, що сьогодні очікують занадто великий наплив людей через гру на стадіоні НСК "Олімпійський" між київським "Динамо" і одеським "Чорноморцем". У прес-центрі зазначили, що для того, аби забезпечити належний рівень перевезення потоку пасажирів, вхід на такі станції як "Площа Льва Толстого", "Палац спорту" і "Олімпійська" можуть частково обмежити.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що незабаром пасажири столичного метрополітену зможуть скористатися банкоматами ПриватБанку у вестибюлях.

Інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що у Кличка похвалилися темпами ремонтних робіт на станції метро "Лівобережна".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще