Сьогодні перекриють рух транспорту у центрі столиці через хресну ходу.

Про повідомляє прес-служба Київської міської держадміністріції.

"28 липня, за ініціативою Київської патріархії Української Православної Церкви Київського Патріархату відбудеться хресна хода", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Центр Києва тимчасово перекриють

Вона присвячена річниці хрещення Київської Русі та вшануванню пам'яті князя Київського Володимира Великого, у зв'язку із 1000-річчям його упокоєння.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Перекриють рух усіх видів транспорту по маршруту: бульв. Тараса Шевченка – вул. Володимирська – вул. Трьохсвятительська – Володимирська гірка із 12:00 до 13:30, - інформує Департамент транспортної інфраструктури.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко також долучиться заходів, присвячених Дню Хрещення Русі.

За інформацією прес-служби глави держави, він долучиться до заходів на Володимирській гірці. Там відбуватиметься урочиста розширена зустріч керівництва держави з членами Всеукраїнської ради церков.

Також, президент візьме участь у мистецькій програмі з виконанням хорових творів українських авторів від Середньовіччя до наших днів на Михайлівській площі о 21:30.