Держкадастр та органи місцевого самоврядування Херсонської області взяли 500 рішень про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою для відведення земельних ділянок учасникам АТО станом на кінець липня 2015.

Про це розповіли у прес-службі Кабміну.

"Загальна площа землі, яку нададуть військовослужбовцям у власність - 261,52 гектарів", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Ухилянтам від армії не даватимуть кредитів

Починаючи із червня 2014 року військовослужбовці подали 729 заяв на отримання у власність земельних ділянок в Херсонській області. За останні два тижні надійшло 36 звернень.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Учасників антитерористичної операції найбільше цікавлять землі для будівництва та обслуговування житлового будинку у місті Херсон.

На отримання землі в обласному центрі припадає 59% від загального обсягу клопотань.

"За результатами розгляду заяв військовослужбовці отримали 269 дозволів на розробку проектів землеустрою на землі площею 22,16 га для будівництва та обслуговування житлового та господарських споруд", - пише прес-служба.

Ще 182 наділи площею 235,22 га військовим нададуть для ведення особистого господарства. Також 49 ділянок площею 4,14 га для індивідуального дачного будівництва.