У Закарпатській області ситуація з мобілізацією критична: новобранців розшукують просто на вулицях. Про це повідомляють у місцевих військкоматах.

За наданими даними, з потрібних тисячі призовників до військкомату на медичний огляд прибули близько 180 чоловік. Через це на Закарпатті тотальний недобір.

Представники військкоматів вдаються до різних хитрощів, аби віддати повістки адресатам. Повістки роздають на блокпостах, та навіть у поїздах.

Читайте також: В Ужгороді повістки вручали у поїзді (відео)

Нагадаємо, нещодавно у мережі з`явилось відео, на якому зафіксовано, як у потязі "Київ-Ужгород" працівники військового комісаріату вручали повістки просто у вагонах.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

А раніше представник Генерального штабу української армії Володимир Талалай повідомив, що українським законодавством нібито передбачено вручати повістки про мобілізацію в будь-який час і в будь-якому місці.