У Черкасах волонтери, які займаються захистом бездомних тварин, організували акцію "Чашка доброти". З кожної чашки кави, яку гості закладу замовлятимуть у кафе, кошти будуть перераховувати у фонд захисту тварин.

Про це повідомляє місцева зоозахисниця Леся Матвєєва.

Акція "Чашка доброти" триватиме у Черкаських закладах харчування до кінця серпня. Зібрані гроші зоозахисники планують витратити на їжу для тварин у притулку на Черкащині. Про кожну витрачену копійку обіцяють обов`язково прозвітувати.

Читайте також: Кішка Мурка, якій відірвало лапки снарядом, стане мамою

Зоозахисниця Матвєєва годує собак черкаського комунального притулку для тварин вже не один рік. Проте постійно годувати такими стравами більше 300 собак, які тут живуть, просто немає фінансової можливості. На корм для одного пса у день витрачають п`ять-десять гривень. Саме тому у зоозахисників виникла ідея збирати кошти самостійно за допомогою благодійної акції.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще