В Івано-Франківську у вихідні відбувся забіг в піжамах.

Організатори спортивного заходу розповіли, що таким чином хотіли розбудити всіх сплячих городян. Крім того, вони повідомляють, що бігати в піжамах не менше зручно, ніж у спортивному костюмі. Сотні людей приєдналися до акції на підтримку здорового способу життя.

"Цією подією ми хочемо розбудити людей і розбудити місто для того, щоб люди почали готуватися до напівмарафону, відповідно ми бігаємо в піжамах, бо прокидаємося", - коментує співорганізатор забігу Ірина Лонич.

Читайте також: Красуня з поліції навчить життю і здоровому харчуванню (відео)

"Головне - гарний настрій", - заявляють учасники забігу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, у липні в Києві пройшов незвичайний марафон – близько трьох тисяч людей пробігли 5 км і 10 км нічним містом. Організатори Kyiv Night Run-2015 назвали першим міським нічним забігом. І планують владнувати подібну розвагу кожного року.