Сьогодні викрили групу медичних працівників Військово-медичного клінічного центру Південного регіону України, які користувалася посадовими повноваженнями для продажу наркотичних препаратів.

Як повідомляє прес-служба Військової прокуратури Південного регіону України, сьогодні цю групу викрили співробітники відомства та СБУ.

"Зазначені особи привласнювали наркотичні препарати протягом тривалого часу, призначені для лікування хворих, і збували їх стороннім особам", - зазначили в прокуратурі.

Проти зловмисників порушили кримінальну справу, їм загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна.

Читайте також: СБУ виявила схованку зі зброєю в зоні АТО (фото)

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що 23 червня на Чернігівщині в результаті успішної спецоперації Служба безпеки України спільно з прокуратурою і міліцією припинила діяльність двох злочинних груп, які завозили в регіон зброю і боєприпаси з АТО.