Адміністрацію Instagram нерідко звинувачують у двоякому ставленні до оголених фото. Соціальна мережа не блокує моделей із силіконовими бюстами, проте нещодавно "забанила" знімки молодої матусі, яка годує грудьми.

Про це розповідає Gazeta.ua.

"Популярна фотограф Мелліса Джен Вілберх стала ще одним ворогом Інстаграм. Сторінку жінки видалили через надто відверті знімки", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Сьогодні у всьому світі відзначають Міжнародний день пива (фото)

Меліса мала 18 тисяч фоловерів, які відслідковували її фотографії. На них були зображені вагітність, народження дітей та досвід виховання немовлят.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

На знімках жінки купали та годували груддю дітей. Після скарг у соцмережі адміністрація відновила сторінку авторки фото.

Інтернет-користувачі дуже обурились, що світлини оголених красунь із соляріїв виявились для інстаграму більш прийнятними, ніж природні речі, які трапляються у житті кожної жінки.