Данське видання Politiken створило сатиричний рейтинг чорношкірих знаменитостей США. Цей рейтинг став відповіддю на заяву американського журналіста Коутса про те, що термін "афроамериканець" є суто політичним.

До рейтингу потрапили такі відомі американці, як Мартін Лютер Кінг, Холлі Беррі, Вітні Х'юстон, Майкл Джексон, Канье Вест, Опра Вінфрі, Барак Обама, Майк Тайсон та Бейонсе.

Найбільшим злочинцем став популярний у США комік Білл Косбі, якого підозрюють у зґвалтуванні двадцятирічної давності. А найкращим став дядько Том - персонаж з книги "Хатина дядька Тома", де він був рабом. Читачів обурив цей рейтинг. Вони навіть назвали його расистським через присутність відомого дядька Тома.

Читайте також: Американський видеосервіс Netflix покаже світу фільм про Євромайдан

Зазначимо, що американський журналіст Та-Нехісі Коутс нещодавно видав книгу "Між світом і мною", де він дав правильне, на його думку, визначення терміну "афроамериканець".

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще