Активісти громадської організації та активні дайвери "Львів Екстрім Клубу", 9 серпня спустились на дно озера Задорожнє.

Про це вони розповіли на сторінці клубу в соціальній мережі Facebook.

"Учора вперше вдалося побувати відразу на трьох об'єктах: мотоциклі, автобусі та "запорожці", – ідеться у повідомленні.

Читайте також: Дайвери показали, що приховує відкритий Саакашвілі пляж (відео)

У коментарях до опублікованих екстремалами світлин користувачі жартують, що треба затопити ще щось настільки незвичне, щоб утворився "головний атракціон для туристів".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ага, як на Тарханкуті "Алея вождів". А якщо серйозно то сюди ще б РАФ 2203 або УАЗ-469 і велосипед", - пропонує один із коментаторів.

Довідка. Задорожнє — озеро у Миколаївському районі Львівської області, також відоме в народі як "Байкал", завдяки чистій воді та сприятливим умовам для відпочинку, утворене в результаті затоплення Дроговижського вапнякового кар'єру.

Озеро розташоване на висоті 265 м над рівнем моря. Приблизна глибина озера - 46 м. Довжина - 1 123 м, ширина - 560 м. Берегова лінія становить 3 135 м.