Майже 60% українців відчули на собі наслідки фінансово-економічної кризи. Про це повідомив директор соціологічної служби Центру Разумкова Андрій Биченко, передає УНН.

Цей показник удвічі перевищує результати опитування, яке було проведено під час фінансової кризи кінця 2008 року.

Тяжкі наслідки фінансово-економічної кризи відчуло на собі фактично усі верстви населення України: 59% — "дуже серйозно" і 37% — "певною мірою".

Читайте також: В Україні скорочується безробіття

За словами Биченка, ці наслідки гірші, ніж були під час фінансово-економічної кризи кінця 2008 року. Тоді дуже серйозні наслідки відчули 33% опитаних, деякі наслідки — 46%, а 16,5% не відчули жодних наслідків.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Зазначимо, дослідження було проведено з 22 по 27 липня 2015 року. Опитано 2011 респондентів віком від 18 років у всіх регіонах України, за винятком АР Крим та окупованих територій Донецької та Луганської областей. Теоретична похибка вибірки — 2,3%.

Нагадаємо, економісти повідомляли, що в українські банки люди перестали нести гривневі депозити.