Минулої п'ятниці працівники Волинського обласного центру фізичного здоров'я влаштували дітям з оздоровчого табору "Світязь" спортивне свято на воді.

Як повідомляє volynpost, дітей для цього навчали плаванню в рамках Всеукраїнської програми "Школа плавання". Близько 180 дітей змагались за звання найкращого плавця.

Експерти розказали малюкам про безпеку на воді. Потім для дітей влаштували змагання та естафети. Вихованці табору змагались в "Гонках з плавальною дошкою", "Перегонах на плавальному колі", "З м'ячем".

Переможці отримали спортивний інвентар та спортивну атрибутику від Всеукраїнського центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" в якості винагороди.

Організатори акції розповіли, що більше за все вони прагнули долучити дітей до активного літнього відпочинку, для чого пропагували різні естафети на швидкість та вміння правильно поводитись на воді.

Читайте також: Діти Тернопільщини побажали бійцям АТО миру і любові (фото)

Вони проводять такі заходи впродовж всього літа у дитячих оздоровчих таборах, на відкритих водоймах та в спеціально облаштованих відкритих басейнах.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, що діти та молодь парафії Різдва Пресвятої Богородиці села Вищі Луб'янки Збаразького району та парафії Перенесення мощей святого Миколая села Новий Рогівець активно відпочили у літньому таборі "Веселі канікули з Богом".