Співачку Ірину Білик можуть заарештувати в Україні. Причина - відвідування окупованого Криму.

Про це в Facebook повідомила юрист Анна Маляр.

У вівторок, 18 серпня, співачка пояснила причину своєї поїздки до Криму.

"Це було вінчання моєї подруги Анжеліки. У травні, кілька років тому, я передбачила їй зустріч з прекрасною людиною. Іноді мої подруги щось у мене запитують, бо воно дійсно збувається. Анжеліка українка, у неї рідні в Криму, і там є церква, в якій вона хотіла вінчатися. Багато хто говорить, виставте фото або відео. Я цього робити не буду, тому що це не моє було весілля. І взагалі-то, я нічого поганого не зробила. Ми просто ввечері поїхали в ресторан. Мені сказали, що Філіп (Кіркоров, - ред.) в Криму. Ми з ним списалися. Ми домовлялися зустрітися. Я заходжу в ресторан і бачу, що все журі "Нової хвилі" в ресторані, - заявила Білик у програмі "Сніданок з 1+1 ".

"Так, я летіла до Криму через Москву", - додала вона

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Юрист прокоментувала дане виправдання Білик.

"Це адміністративне правопорушення за ст. 204-2 КУпАП, за яке передбачено штраф або арешт", - зазначила Маляр.

Читайте також: Путіна в Криму почастували кондитерськими шедеврами (фото)

Згідно зі статтею 204-2 зазначеного кодексу, порушення порядку в'їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї тягне за собою накладення штрафу від 100 до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або адміністративний арешт на строк до 15 діб.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація Ірина Білик відвідала півострів і взяла участь у конкурсі "Дитяча Нова Хвиля".