Студенти Львівського національного університету оголосили бойкот викладачці Ользі Загульській, а учора в стінах ВУЗу влаштували "коридор ганьби" для Загульської.

Причиною такої поведінки студентів стала громадянська позиція Ольги – її звинуватили в підтримці сепаратистів. Натомість сама Ольга стверджує, що підтримує народ Донбасу та їх погляди.

Пройти коридором ганьби їй не вдалося – пару відмінили. Студенти університету обіцяють влаштувати таку ж акцію 27 лютого, у п'ятницю, коли у Загульскої буде пара. Сама Ольга стверджує, що її цькують, через що в неї стався гіпертонічний криз.

"Майже два тижні переслідувань не пройшли даремно – написала Ольга на своїй сторінці в соціальних мережах – У мене стався гіпертонічний криз. Черговий акт морального насилля зробив свою справу. Коли я йшла на роботу, мене попередили, що студенти готують мені бойкот. Натравили їх на мене "інтелігенти" Мирослав Попович, Юрій Винничук і Отар Довженко. Сьогодні біля мене крутились мінімум три СБУшники. Ще раніше наді мною знущалися журналісти. У відповідь на мою щирість вони написали матеріл "Доцент Львівського національного університету відкрито підтримує терористів". Тобто вони підвели мене вже під статтю кримінального кодексу. Я просила їх не друкувати свої матеріали в номерах з телепрограмою, оскільки її читає моя хвора 77-річна мама. Навіщо їй ці тривоги? Але вони вчинили саме так, ще й фотографію мою розмістили. Вони мене вбивають. Але я, як той Тарас Шевченко – караюсь, мучаюсь, але не каюсь".

"Загульска підтримує ДНР і ЛНР, їх особливий статус. – Каже один з студентів, попрохавши не називати його ім'я. – Але мій брат воює в АТО. Багато наших хлопців там. Чому ми маємо терпіти такі погляди нашої викладачки?

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

У адміністрації ВУЗу повідомили, що викладачка зараз на лікарняному. З інцидентом будуть розбиратися після її виходу на роботу.

У соціальних мережах осудили акцію студентів. "Якщо викладачка дійсно винна – цьому оцінку має дати суд". "У нас діє презумпція невинності. Спочатку треба довести вину, а потім уже цькувати і влаштовувати коридори ганьби" - коментують користувачі інтернет-ресурсів.