Військовослужбовці першої бригади оперативного призначення Нацгвардії Північного ОТО влаштували день відкритих дверей для школярів Києва та Київської області. Захід проходив у рамках військово-патріотичного виховання молоді та з нагоди святкування Дня Прапору та Дня Незалежності.

Серед юних відвідувачів були діти учасників АТО, діти з багатодітних родин та діти переселенців з тимчасово окупованих територій.

Розпочав захід досвідчений військовослужбовець кінологічної служби, який продемонстрував юним глядачам виступ службово-розшукової собаки "Тіша". Із великим задоволенням та бурхливими оплесками малеча спостерігала за виступом.

Читайте також: Бойовики готують провокації на День незалежності України - штаб

Під керівництвом заступника командира частини по роботі з особовим складом підполковником Петра Крицького школярам показали зразки зброї та техніки, яка знаходиться на озброєнні військової частин.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Представивши зразки артилерійської та автомобільної техніки під відкритим небом начальник служби озброєння майор Андрій Бочаров розповів багато цікавого про історію її створення та бойові можливості.

Зокрема Петро Крицький розповів юним патріотам про подвиги воїнів-нацгвардійців, які героїчно загинули у зоні АТО захищаючи територіальну цілісність України.

На завершення заходу юні гості випробували свої сили на полосі перешкод , здивувавши гвардійців своєю наполегливістю та витривалістю.