Вчора бійці полку "Азов" пройшли мирною ходою центром Полтави. Ініціатори заходу запрошували долучитися до ходи усі громадські об'єднання Полтавщини. Серед учасників ходи були державні стяги, прапори полку "Азов", "Правого сектору" та "УНА-УНСО".

Близько трьох сотень осіб пройшли ходою від Білої Альтанки до Корпусного парку. В голові колони йшли представники "Азову", які тримали портрети загиблих в зоні АТО бійців з Полтави: Дмитра Коряка, Антона Грицая та Ігоря Гольченка.

Читайте також: На "Руську трійцю" у Франківську повісили український прапор

Завершилася хода біля Монументу Слави. Учасники маршу, за допомогою автовишки, повісили величезний червоно-чорний стяг поряд з державним прапором України. Все це супроводжувалося патріотичними гаслами та завершилося виконанням гімну України.

Така ініціатива викликала у полтавців двояке ставлення. Дехто відверто обурювався цим вчинком.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Як розповіла одна з присутніх, цей прапор асоціюється з "Правим сектором", а не всі полтавці розділяють їхні погляди.