Сьогодні на пропускному пункті "Краковець" Львівської області затримали сім'ю німців.

Як повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України, вони намагались провезти через кордон українське немовля. Вони їхали до Польщі.

Працівники Мостиського прикордонного загону повідомили, що у салоні автомобіля, окрім чоловіка та жінки, їхало двоє їхніх неповнолітніх дітей.

"Німець заявив, що це немовля – його дитина від українки, з якою він планує одружитися. Для паспортного контролю чоловік надав свідоцтво про народження дитини, а також нотаріально завірену заяву матері-українки про дозвіл на вивіз дитини за кордон", - йдеться у повідомленні.

Під час перевірки по базі даних прикордонники встановили, що німець досі ніколи не був в Україні, а його "українська дружина" жодного разу не виїжджала до Європи.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Читайте також: Мати-зозуля залишила немовля у лісі на Рівненщині

Прикордонники вирішили перевірити законність документів на вивіз дитини за кордон. Також вони встановлять особу і місце проживання матері немовляти.

Нагадаємо, що сьомого травня міліція затримала жителя Молдови, який змушував українських дітей жебракувати в Росії та Польщі. Він вивіз п'ятьох дітей разом з матерями для роботи в інших країнах.