У містечку Тисабеч, що знаходиться неподалік від контрольно-пропускного пункту "Вилок-Тисабеч", співробітники угорської податкової та митної адміністрації затримали автомобіль з контрабандою. На ньому були українські номерні знаки.

Про це повідомляє Кarpatnews.

Чоловік намагався перевезти вісім тисяч пачок контрабандних сигарет.

Угорські митники зазначають, що під час чергової перевірки вони помітили як автомобіль попрямував на одне з приватних домогосподарств. Вже на місці правоохоронці виявили спеціальну схованку для контрабанди. Вона розміщувалась за металічним парканом.

Угорські митники під час перевірки підозрілого автомобіля виявили, що він буквально нашпигований сигаретами. Їх загорнули у чорні пакунки.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Читайте також: Українець намагався провезти у Молдову 500 літрів спирту

Загалом із салону та багажника автомобіля вилучили вісім тисяч пачок цигарок. Загальна сума контрабанди складає більш ніж 22 тисячі євро. На всіх пачках були відсутні угорські акцизні марки.

Митники також вилучили і транспортний засіб. Наразі правоохоронці розшукують власника автомобіля. Проти нього порушили кримінальну справу.

Поки не вдалось встановити, яким чином такий обсяг контрабанди потрапив через кордон, який нині нібито так щільно охороняють.