В Україні знято фільм про кримські події, який буде презентовано наступного тижня.

Про це повідомив прем'єр Арсеній Яценюк, виступаючи на звітному засіданні Кабміну в п'ятницю, пише "Інтерфакс-Україна".

"Необхідно на бюджет 2016 року також ще закласти кошти для реального українського кіно. До речі, сподіваюся, що наступного тижня вийде український фільм "Правда про Крим", - сказав прем'єр.

Читайте також: Французький депутат може позбутися посади через поїздку до Криму

У липні цього року Яценюк у ході колегії Міністерства культури заявив, що Україна почала переговори з "одним зі світових режисерів, який має три "Оскари", для того щоб зняти український фільм про Крим". Також свій документальний фільм "Крим, як це було" знімає група "Вавилон 13".

Популярні новини зараз
Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект
Показати ще

У березні в Росії показали фільм "Крим. Шлях додому" телеканалу "Росія", в якому Президент РФ Володимир Путін та інші російські посадовці розповідають про анексію півострова.

Нагадаємо, що Європейська кіноакадемія збирає пожертви для підтримки сім'ї ув'язненого у російській в'язниці Олега Сенцова і для оплати юридичних послуг.