Четвертокласниця Надя з Одеси отримала в подарунок до першого вересня від Петра Порошенка рожеве плаття, "як у принцеси".

Дівчинка попросила подарунок у глави держави, коли він приїжджав до Одеси для представлення нового губернатора області, повідомило видання Думская.

Тоді Надя разом з рідними була біля обладміністрації, і коли президент Порошенко пройшов поруч, дівчинка набралася сміливості і сказала про свою мрію. Публіка тоді чимало потішилася, але Порошенко запам'ятав прохання дівчинки. І 1 вересня до школярки прийшов гість з довгоочікуваним подарунком.

З сукнею, "як у принцеси", за дорученням президента до одеситки завітав голова облради Михайло Шмушкович.

Читайте також: У США дівчинка зробила батьку подарунок на мільйон

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

"Дівчинка перелякалася: рано вранці в будинок ввалюється бородатий дядько і на Діда Мороза явно не схожий. Але вийшло все дуже душевно і море позитиву ", - прокоментував свій візит Михайло Шмушкович.

Надя зізналася, що дуже рада подарунку, і їй дуже б хотілося носити це плаття кожен день в школу.