Сім'ям загиблих в ході протистоянь під Радою бійців Нацгвардії і співробітників міліції буде виплачена держдопомога в розмірі 609 тисяч гривень.

Про це в Центральному госпіталі Міністерства внутрішніх справ заявив президент Петро Порошенко.

"Допомога всім бійцям Нацгвардії, міліції, застрахованим державою - така ж, як бійцям у зоні АТО. Для сімей загиблих ця допомога буде складати 609 тисяч грн. Ми зробимо все, щоб вона була виплачена негайно", - повідомив президент.

Порошенко підкреслив, що за його дорученням уряд прийняв рішення або прийме найближчим часом, про додаткові умови матеріальної допомоги, яка буде виплачена всім постраждалим.

Читайте також: За вибух під Радою затримали двох бійців батальйону "Січ"

Популярні новини зараз
Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

Як повідомлялося, вчора протести через голосування по змінах до Конституції переросли у криваві заворушення під будівлею Ради.

За останніми даними, число загиблих під Радою зросло до трьох осіб.