У Кіровограді жорстоко вбили 72-річну місцеву жительку.

Як повідомляє Gazeta.ua, міліція затримала 22-річного підозрюваного.

Вони з'ясували, що хлопець після пограбування наніс їй тяжкі травми. Правоохоронцям знадобилася всього доба, щоб затримати злочинця.

"Трагедія сталася 30 серпня о восьмій вечора. Злочинець постукав у двері пенсіонерки. Вона відкрила двері. Раніше знала його, бо часто зупинявся з нею поговорити. Він, не роздумуючи, вдарив жінку молотком по голові", - розповів начальник Кіровоградського міськвідділу міліції Ігор Пайлик.

Він додав, що хлопець знайшов у квартирі лише 70 гривень та золоті сережки. Після пограбування, він вбив жінку, яка прийшла до тями, ножем.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Чоловік потерпілої був на лікуванні. Їхні діти померли. Жінка була дома одна. Її тіло в калюжі крові виявив сусід, який невдовзі навідався до бабусі. Він і викликав міліцію.

Читайте також: У Києві жорстоко вбито 22-річну дівчину

Проти хлопця порушили кримінальну справу. Йому загрожує від семи до 15 років.

Нагадаємо, що в анексованому Криму вбили двох місцевих мешканців через дівчину.