Найбагатша повія Америки потрапила до в'язниці у Нью-Йорку після того, як побила свого коханця через образу улюбленої свині.

Про це пише The Daily Mirror.

Жінка знавісніла та накинулася на чоловіка після того, як той атакував свиню Уілбір перцевим аерозолем.

Виявилося, що повія, яка має багатомільйонну імперію проституції, ще й фермерка. У неї є своє господарство, улюблені свині та корови.

Живучи подвійним життям, жінка заробила понад шість мільйонів доларів. Вона дуже ніжно ставиться до своїх тварин, тому непристойна поведінка щодо улюбленої свині просто шокувала її.

Популярні новини зараз
Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

"Коли він образив Уілбур, я не стрималася. Захотілося зарядити йому в пику так, щоб аж ноги задер, а з носа ющила кров", - прокоментували свої вчинки месниця.

Читайте також: Італійським "жрицям кохання" видадуть уніформу

Загалом, їй це вдалося. Чоловіка госпіталізували із численними гематомами у найближчу лікарню. Жінка била його усім, що потрапляло під руку: книги, речі, кастрюля.

Наразі Анна Грістіна вже відсиділа за побиття свого чоловіка та вийшла на свободу. Вона повернулася на свою ферму за місто до улюблених свиней та корів.

Нагадаємо,у США пара збоченців заради забави штрикала ножицями і поливала відбилювачем сексуальну рабиню. Молода пара американців отримала 40 років в'язниці за нелюдські знущання над 20-річною дівчиною, яку вони перетворили на свою сексуальну рабиню та силоміць утримували 18 днів.