Сьогодні начальник Генерального штабу Збройних сил України Віктор Муженко проінспектував ділянки полігону Міжнародного центру миротворчості та безпеки.

Про це він розповів на своїй сторінці в Facebook.

"Зараз там проходять підготовку не лише українські військові, які були покликані в ході шостої черги часткову мобілізацію, але і бійці Національної гвардії України, які виконують завдання спільно з американськими десантниками в рамках навчання "Fearless Guardian", - написав він.

Він відвідав навчально-тренувальні комплекси і ділянки військового стрільбища, спостерігав за підготовкою військових.

Муженко проаналізував їх навички у вогневій підготовці, водінні бойових машин, тактичної підготовки та інших військових дисциплін.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Особлива увага приділяється підготовці офіцерського складу. Задоволений процесом підготовки цієї категорії військовослужбовців", - підкреслив він.

Читайте також: Солдати ВСУ пройшли складні навчально-бойові випробування (фото)

Нагадаємо, 31 серпня бійці Національної Гвардії України спільно з солдатами Збройних сил США провели тренування в рамках "Fearless Guardian-2015".