Медикам 14-ї бригади доставили медикаменти та витратні матеріали з-за кордону.

Про це повідомляє Ковельський центр допомоги 51-ї окремої механізованої бригади в соцмережі Facebook.

У серпні фармацевт і керівник проекту "Аптечка для Героя" Тетяна Марчук разом з Людмилою Вітик, Людмилою Савіної та Софією Климук проводили збір медикаментів в медроти і польові шпиталі в зоні бойових дій.

На заклик волонтерів відгукнулися наші патріоти з-за кордону: з Польщі - Карітас Вроцлавсько-Гданської єпархії УГКЦ в Щецині, з Франції - Асоціації "Медичної та благодійної допомоги Франція-Україна", а також небайдужі волиняни.

Читайте також: Діти Донбасу прибули на відпочинок до Латвії

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

"Отже, звітуємо, що перша передача доїхала! Медики з 14 бригади госпіталю під Маріуполем із задоволенням прийняли за актами вкрай необхідні ліки, перев'язувальний матеріал, пластирі, хірургічні набори та ін. Наші військові щиро вдячні за допомогу, яку збирали для наших героїв цілим світом! Ще чекаємо звіти про 5 вантажах в Червону зону АТО! Нехай наші бійці не хворіють, а повертаються живими і здоровими, з перемогою додому! " - йдеться в повідомленні.