Батальйон спеціального призначення "Північ" розповів про свої трудові будні в Луганській області.

Фоторепортаж військові опублікували на своїй сторінці в Facebook.

"Наша чудова команда продовжує захоплюючу роботу з виявлення з повітря того, що погано заховано або припарковано з порушеннями ПДР. Благо, в районі Щастя і західніше уздовж лінії розмежування роботи вистачає", - повідомляють військові.

Військові показали, як вони відстежують незаконне переміщення вантажів в області, як проводять своє дозвілля.

Аеророзвідники повідомили, що вони цілий день працюють над запуском безпілотників, також стежать за обстановкою на фронті.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Військові висловили подяку керівнику МВС Луганської області Анатолію Науменко за активну підтримку у виявленні незаконного переміщення вантажів через лінію розмежування.

Читайте також: Артилеристів із зони АТО зустрічали в Києві квітами (фото)

Нагадаємо, що вчора глава Генерального штабу Віктор Муженко проконтролював тренування бійців Національної гвардії і військових, яких мобілізували під час шостої хвилі.