У понеділок, 7 вересня, у Вінниці чоловік літнього віку ліг на проїзну частину вулиці Театральної просто перед будівлею УМВС України в області. В одній руці у нього була пляшка бензину, в іншій - запальничка. Чоловік нікого не підпускав до себе, погрожуючи самоспаленням. Наполягав зустрітися з начальником УМВС України у Вінницькій області.

Про це пише vlasno.info.

Чоловік, якого звати Михайло Ткаченко, розповів журналістам, що його погано обслужили в Немирівській райлікарні. Також скаржився на побутові проблеми, не висуваючи при цьому ніяких вимог.

Тим часом на місце пригоди під'їхала карета швидкої допомоги. Також прибула бригада рятувальників, готова гасити "самоспалювальника".

Через кілька хвилин до нього підійшов співробітник міліції, забрав пляшку з бензином і відвів у міліцію, щоб з ним поговорити.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

При журналістах заступник начальника УМВС України у Вінницький області Олександр Глянько зателефонував начальнику Немирівського УМВС Руслану Грушко. Той по телефону розповів про цього чоловіка. Мовляв, чоловік скаржився у міліцію, що в нього вкрали дві тисячі доларів, що міліція підкинула йому рушницю. Також Руслан Грушко додав, що Ткаченко раніше абсолютно голий бігав по лікарні у Немирові та домагався медсестри.

Читайте також: У Вінниці встановили унікальну пісочницю для дітей-інвалідів (фото)

"Коли до нього приїхала міліція, щоб встановити пропажу двох тисяч доларів, ці гроші знайшлися. Коли співробітниця міліції оформляла протокол, Михайло Ткаченко накинувся на неї та хотів порвати документ. За цим фактом на нього відкрита кримінальна справа", - повідомила прес-секретар УМВС України у Вінницький області Анна Олійник.

За словами начальника УМВС України у Вінницький області Олександра Глянька, якщо лікарі виявлять у Ткаченка ознаки психічних відхилень, його заберуть до лікарні. В іншому випадку, до нього застосують адміністративне стягнення за дрібне хуліганство або ж перешкоджання руху транспорту.

Як потім з'ясувалося, замість бензину в пляшці був лимонад.

Нагадаємо, у селі Вернигородок Козятинського району Вінницкьої області перевернувся мікроавтобус. Пасажири потрапили до лікарні, водій - загинув.