Народний депутат від партія Олега Ляшка Сергій Рибалка забув задекларувати будинок в Парижі за 1,4 євро. Про це йдеться в матеріалі "Радіо Свобода".

"За законом "Про запобігання корупції" кожен народний депутат зобов'язаний щорічно надавати інформацію про свої доходи та оприлюднити цю декларацію. За минулий рік Рибалка задекларував дохід в майже три млн. грн. Однак, там нічого не вказав про фірму, яка володіє квартирою в Парижі за майже 1,4 млн євро", - йдеться в матеріалі.

Так, в офіційному реєстрі комерційних компаній Франції говориться, що Сергій Рибалка і його батько Віктор Рибалка в 2014 році заснували французьку фірму Vesta Estate, через яку придбали квартиру в центрі Парижа за 1,363 млн. євро, або близько 35 млн. грн.

Читайте також: Ляшко викликав Порошенка на публічні дебати

"Будинок розташований на набережній Сени, з видом на Ейфелеву вежу. Зовсім поруч Єлисейські поля, старе абатство в Парижі - Сен-Жермен-де-Пре, а також парковий комплекс з найбільшим в столиці Франції фонтаном - Трокадеро. Агент з нерухомості паризького агентства розповідає, що тут ціни на нерухомість одні з найвищих ", - йдеться в матеріалі.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Журналісти також з'ясували, що батько і син Рибалки були власниками французької компанії до червня 2015 року, потім власниками стали дві офшорні компанії Adosida Incorporation Limited і Isaola Incorporation Limited, директором ж Vesta Estate стала рідна сестра матері Сергія Рибалки - Ольга Кривохатько.

Риболка не зміг прокоментувати інформацію про паризьку квартирі.

"Цього року я купив машину, а в минулому році, якщо чесно, я вже й не пам'ятаю. Не буду вас обманювати. По-моєму, нічого не купував", - сказав він.