Телеведуча програми новин "Свідок", яка виходить на телеканалі НТН, Катерина Булатова невимушено повторила рекорд британського ведучого. Останній без запинки виговорив назва села Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch.

Про це пише канал НТН.

Катерина Булатова у своєму випуску новин повідомила про те, що в мережі з'явилося відео, на якому ведучий британського каналу Channel 4 Ліам Даттон незворушно вимовив назву села, розташованого на півночі Уельсу. Назва складається з 59 букв в англійській транскрипції: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch.

Читайте також: Російська ведуча розсміялася, знімаючи брехливий репортаж (відео)

Розповідаючи про цей випадок, Булатова так само невимушено вимовила українську версію складної назви населеного пункту з 56 букв в українській транскрипції: Лланвайрпуллгвінгіллгогерихверндробуллллантісілйогогогох.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще