У суботу, 12 вересня, Дніпропетровськ відзначає свій 239-й День народження.

Про це повідомив "МОСТ-ДНІПРО",

Біля пам'ятника першому почесному громадянину Дніпропетровська Олександру Полю відбулися урочистості, приурочені до Дня міста. Концерт відкрив дводенне святкування Дня народження міста.

У рамках урочистостей керівники Дніпропетровська та області, силових відомств і городяни поклали квіти до пам'ятника Олександру Полю, після чого глядачів порадували своїми номерами дитячі творчі колективи. Виконуюча обов'язки міського голови Дніпропетровська Галина Булавка привітала всіх городян з цим світлим святом.

Читайте також: "Культурна версія" святкування Дня Житомира (фото)

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"День міста - це свято кожного з нас. Ми поважаємо наш рідний Дніпропетровськ і пишаємося тим, що волею долі носимо поважне і горде його ім'я. Наше місто називають серцем України - це дійсно так не тільки з точки зору географії. Дніпропетровськ в цей непростий для держави час став надійним форпостом, оберегом миру і свободи українців", - підкреслила вона.