Адвокат льотчиці Надії Савченко закликав провести у день виступу президента Росії Володимира Путіна в ООН акцію на підтримку звільнення його підопічної.

Про це Марк Фейгін написав у своєму twitter.

"Отже, президент Путін виступає в ООН у Нью-Йорку 28.09.2015 на General debate, 8-й за списком на сесії з 9-ї до 13-ї години за їхнім часом! 28 вересня 2015 року ми оголошуємо 3-й Global Day #FreeSavchenko. Закликаю наших друзів вийти по всьому світу на підтримку Надії!" - написав адвокат.

Читайте також: Надію Савченко і Бориса Нємцова номіновано на премію Андрія Сахарова

Нагадаємо, що Надія Савченко перебуває в російському полоні вже більше року. Вона встигла провести голодування, яке тривало більше 80 днів.

Популярні новини зараз
"ППО активно працюватиме": мольфар визначив українські міста, яким загрожує евакуація Порошенко очолив рейтинг політиків, які шкодять Україні у війні з росією: спекулює на ЗСУ та несе негатив за кордоном Посадили у "бусик" чи ламають двері? Українцям нагадали, куди скаржитися на ТЦК Доведеться вмикати режим тотальної економії: українцям приготували нове підвищення тарифів
Показати ще

Акція FreeSavchenko проходить у 30 країнах світу у вигляді мітингів та пікетів посольств та консульств Російської Федерації з вимогою звільнити українську льотчицю.

Також вона написала книгу про своє перебування в СІЗО, полон та війну в Іраку.

Книгу презентували на Форумі видавців у Львові. Щодня її масово розкупали.