14 вересня в селі Потоки на Київщині знайшли мертвим місцевого фермера.

Сусідка потерпілого звернулася до міліції з повідомленням про те, що у будинку сусіда порізана плівка на вікнах та вибиті шибки.

Прибулі на місці події, оперативники виявили 51-річного господаря будинку мертвим. У будинку постраждалого були розкидані речі. На його тілі зафіксували травматичне поранення лівої ноги та садну на обличчі. Тіло померлого відправили на експертизу для встановлення причини смерті.

Окрім цього, на подвір'ї будинку працівники міліції виявили двох мертвих сторожових собак, яких також направили на розтин до ветеринарної клініки. За попередньою версією тварин отруїли.

За даним фактом слідчі відділу Миронівського райвідділу міліції відкрили кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство" кримінального кодексу.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини трагедії, шукають можливих свідків.

Читайте також: Під Одесою сталась перестрілка міліціонерів і злочинців: двоє загинули

Тим часом у селі кажуть, що смерть фермера дуже дивна. Адже сусіди мали б почути звук пострілу, коли в чоловіка стріляли.

"Також, дивна історія із собаками. Там одна вівчарка, а друга теж здоровезна, але не знаю якої породи. Фермер ніколи не хизувався грошима, мав звичайний будинок. Він нічим від інших по вулиці не відрізнявся. А ще половина хати недобудована, то ж явно хтось навів з наших", - розказала "Знай" жителька села Потоки.

Багато місцевих працювало у фермера на полях. Зараз вони залишилися без роботи, тому через його вбивство дуже засмутилися.