У Дніпропетровському військовому госпіталі зірки сучасної української естради та шоу-бізнесу організували розважально-спортивну акцію для поранених військовослужбовців — учасників АТО, які проходять лікування в медичному закладі. Про це повідомила прес-служба Міноборони.

Розпочалася акція зі святкового концерту, який з аншлагом пройшов у клубі військового госпіталю. Гарний настрій та незабутню концертну програму бійцям та військовим медикам подарували відомі вітчизняні артисти, серед яких Олександр Павлік, представники гуртів "Тартак" — вокаліст Сашко Положинський, вокаліст гурту "Танок на майдані Конго" — Олександр "Фоззі" Сидоренко, брати Борисенко, Ларсон, шоумен та телеведучий Олександр Педан та інші.

Читайте також: Новостворена військова бригада демонструє чудові результати на тренуванні (фото)

Артисти зуміли створити на концерті неповторну атмосферу єдності.

Зі сцени звучали відомі українські хіти, а також патріотичні пісні, присвячені героям антитерористичної операції на сході країни.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Неофіційна частина концерту перемістилася й до палат військового госпіталю, куди артисти завітали до хворих і виконали для них декілька пісень, поспілкувалися та зробили фото на пам'ять.

Після концерту на одному із стадіонів футбольного клубу "Дніпро" відбувся футбольний матч між командами артистів ФК "Маестро" та Дніпропетровського військового госпіталю.