Підрозділам Збройних Сил в зону проведення АТО передали 17 конфіскованих автомобілів. Всі ці транспортні засоби не пройшли передбачені законодавством процедури і не були реалізовані.

Про це повідомляє прес-служба Головного територіального управління юстиції в Сумській області.

Заступник начальника управління юстиції Сумської області, голова управління державної виконавчої служби Едуарда Молодцова зазначив, що уряд, через ситуацію на Сході, рекомендує передавати конфісковані автомобілі військовим формуванням для того, щоб вони використовували їх в АТО.

Читайте також: Чеські та дніпродзержинські волонтери надіслали допомогу в АТО (фото)

Він додав, що всі транспортні засоби пройшли всі необхідні процедури і передаються українським військовим.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, в річницю створення Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню, дев'ятого вересня, громада Черкаської області передала українським військовим "дипломатам" броньований пікап, автомобільні запчастини, оргтехніку, канцелярське приладдя, ліки і продукти. У зону АТО повернувся відремонтований пікап "Ford F150", який вітчизняні умільці обладнали надійним бронезахистом. Раніше автомобіль близько року гідно ніс службу на передовій і неодноразово рятував бійцям життя.