Наступного літа в Україні з'явиться 16 нових маршрутів регіональних поїздів. Про це повідомив в.о.генерального директора "Укрзалізниці" Олександр Завгородній, повідомили у прес-службі підприємства.

За словами Завгороднього, ці поїзди забезпечать більш комфортні умови для пасажирів, які подорожують з Києва до Вінниці, Коростеня, Житомира та інших великих міст.

Він також повідомив, що підхід до організації руху приміських та регіональних поїздів буде кардинально змінено.

Читайте також: Безкоштовний Wi-Fi обіцяють у всіх пасажирських поїздах

"У нас є приміські поїзди, які везуть пасажира на відстань 200-300 км, причому за тарифами приміського сполучення. Більш доцільно з них зробити регіональні, а не приміські поїзди. Для цього ми будемо змінювати інтер'єр салонів, встановлювати системи кондиціонування та робити з них регіональні поїзди", — сказав Завгородній.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також "Укрзалізниця" розробляє нову концепцію організації пасажирських перевезень. Так, для ефективної роботи цього сектору перевезень, у великих містах та на вузлових станціях будуть запроваджені пункти пересадок, так звані хаби.