Волонтери мережі "Вільні Люди" разом із представником канадської діаспори – керівником Ліги Українців Канади Орестом Стецівим, відвезли три машини гуманітарної допомоги для українських військових, що була зібрана у Канаді, Харкові та Полтаві - повідомляє "Український погляд".

Зокрема, п`ять мішків форми, десяток спальників, маскувальну сітку 9х9, маскувальні тенти від дощу, багато їжі, овочів, консервації, солодощів, води та іншого.

Все це було розподілено між військовими, які дислокуються у Краматорську, 92-ю, 93-ю й 22-ю бригадою, медиками та прикордонниками.

Під час поїздки активісти також зустрічалися із представниками громади, церкви, політиками, волонтерами та підприємцями Сватово, Сєвєродонецька, Краматорська, Рубіжного, а також із чиновниками районних адміністрацій Луганщини та ЗМІ.

Мета цих зустрічей – віднайти діалог та співпрацю між українцями не тільки із різних регіонів, а й з діаспори.

Популярні новини зараз
Власників банківських карток "візьмуть на олівець" – будуть відстежувати усі транзакції Українці можуть не платити за мобільний зв’язок цілий рік — які умови Більшу частину дня будемо з електроенергією: експерти побачили "світло наприкінці тунелю" "Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен
Показати ще

Читайте також: Бійці АТО передали допомогу багатодітним сім'ям Луганської області (фото)

Нагадаємо, що лише за останній рік канадською діаспорою було передано допомоги військовим на десятки мільйонів гривень, окрім цього, українська громада виступає активним лобістом підтримки українських військових урядом Канади.