Співробітники Служби безпеки України разом з прокуратурою затримали на хабарі працівника центру надання послуг, пов'язаних з використанням автотранспортних засобів у Львівській області.

Про це повідомляє прес-служба СБУ у Львівської області.

Зловмисник вимагав у власників автомобілів по три тисячі гривень за пришвидшення їх реєстрації. Співробітники спецслужби затримали його під час отримання хабара у власному кабінеті.

"Це була налагоджена схема, за якою він систематично отримував хабарі", – розповіла речниця СБУ Львівської області Мирослава Клячківська.

Вона додала, що затриманий є рядовим співробітником.

Популярні новини зараз
Вибити двері та увірватися до оселі: хто отримав шалені повноваження Термінова новина для водіїв: що зміниться після 10 липня Весь світ може більше не побачити легендарних ABBA разом: один із музикантів розкрив таємницю "Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен
Показати ще

Читайте також: Декан харківського вишу попався на хабарі

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "отримання хабара".

Правоохоронці проводять невідкладні оперативно-слідчі дії.

Нагадаємо, вранці, 17 вересня, співробітники СБУ проводили обшук у центрі надання послуг, пов'язаних з використанням автотранспортних засобів Головного управління МВС у Львівській області.