Вчора у місті Олевську Житомирської області сталася дорожньо-транспортна пригода за участю судді одного з районних суддів. В результаті загинув мотоцикліст.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Суддя, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, не впорався з керуванням автомобіля Ford і виїхав на зустрічну смугу. Там він зіткнувся з мотоциклом Viper. Двоколісним транспортом керував 21-річний чоловік. Він мешкав у селі Корощине Олевського району.

В результаті аварії мотоцикліст загинув. Водій та пасажир автомобіля отримали тілесні ушкодження. Медики госпіталізували їх до лікарні.

Читайте також: Семеро людей постраждали у результаті ДТП у Запоріжжі (фото)

Популярні новини зараз
Українцям дозволили не платити за деякі комунальні послуги: за якої умови Без світла по 20 годин: мешканцям багатоповерхівок радять підготуватися до суворої зими "Нафтогаз" та "Газмережі" дали час до 5 липня: що має зробити кожен споживач Терміново змінюємо пенсійне посвідчення: у ПФУ розповіли українцям про важливий процес
Показати ще

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

У справі триває досудове слідство.

Нагадаємо, у Сумах другого вересня п'яний офіцер територіальної оборони в'їхав у зупинку на автомобілі Land Rover. На щастя, в результаті інциденту ніхто не постраждав. Експертиза, проведена працівниками Державтоінспекції, підтвердила, що військовослужбовець перебував нетверезим за кермом.