Прикордонники вилучили партію радіодеталей в поїзді "Кишинів - Москва".

Про це передає прес-служба Державної прикордонної служби.

"Вчора в пункті контролю" Хутір Михайлівський "під час прикордонно-митного контролю потягу сполученням" Кишинів-Москва "спільний прикордонний наряд виявив велику партію радіодеталей", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що співробітники прикордонного відомства та працівники митниці виявили сумки і коробки з радіодеталями в чотирьох купе двох пасажирських вагонів в ящиках і на полицях.

Читайте також:

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Власниками вантажу виявилися троє українців. Пасажири поїзда пояснили правоохоронцям, що даний товар переміщують через кордон з метою подальшого збуту на радіоринках Москви, пояснюючи це великою різницею в ціні на ці вироби в Україні та Росії", - додали в ДПСУ.

Також повідомляється, що серед виявленої партії радіодеталей 330 радіочастотних з'єднувачів. Їх вилучили встановленим порядком для проведення відповідної експертизи.