У Запоріжжі міліція викрила шахрайську схему, жертвами якої ставали довірливі іноземці. Про це повідомляє УМВС Запорізької області.

Група осіб в інтернеті створила сайти знайомств, на яких українські дівчата нібито розміщували анкети з метою одруження з іноземцями. Підібрали й самих дівчат, причому модельної зовнішності. Далі реєстрували їх на сайтах нібито для пошуку чоловіка з метою виїзду за кордон. При цьому красуні звичайно і не думали про заміжжя, а втягували клієнтів у тривалі розмови в онлайні, сміливо демонструючи своє тіло.

Іноземці в надії одружитися з українками спілкувались з дівчатами по кілька місяців, за що, згідно з умовами сайту, сплачували 50 центів за кожну хвилину перебування. Самі ж дівчата "працювали" без перерв, у три зміни.

Читайте також: У користувачів інтернет-барахолок крадуть гроші з карток

Міліція викрила організаторів шахрайської схеми та відкрила стосовно них кримінальне провадження за двома статтями.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

У ході проведення санкціонованого обшуку в одному з спеціально облаштованих офісів у центрі Запоріжжя міліціонери вилучили комп'ютерне обладнання та веб-камери, що використовувались для спілкування. Наразі вирішується питання про притягнення фігурантів до відповідальності.